Publicatii

INFORMATII

Suport de curs pentru asociatiile de proprietari

In perioada 16 noiembrie 2009 – 15 noiembrie 2010 Asociatia Pro Democratia Club Brasov, in parteneriat cu Asociatia pentru Parteneriat Comunitar Brasov, au implementat proiectul „Acces la viata publica”, finantat de Guvernele Islandei, Principatul Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European.
In cadrul acestui proiect, 100 de reprezentanti ai asociatiilor de proprietari din municipiul Brasov au participat la cele 5 sesiuni de instruire organizate de catre cele doua asociatii, in serii de cate 20 de persoane. In cadrul acestor intalniri a fost distribuit cate un suport de curs fiecarui participant, publicatie ce cuprinde actele normative de interes pentru asociatiile de proprietari.
 

2010 Publicatii pentru asociatiile de proprietari

In cadrul proiectului Acces la viata publica au fost realizate o serie de publicatii in sprijinul asociatiilor de proprietari din municipiul Brasov, informatiile continute fiind disponibile pentru descarcare: – Pericolul efectuarii de modificari neautrizate in apartamente.Pliant; – Recuperarea sau reconstruirea cartii tehnice a constructiei pentru blocurile construite inainte de 1990.Ghid practic; – Recuperarea restantelor la plata intretinerii in cadrul Asociatiei de proprietari. Ghid de bune practici.

Download publicatie Recuperarea sau reconstruirea cartii tehnice a constructiei pentru blocurile construite inainte de 1990.Ghid practic_11111047

 

Publicatia „Primii pasi in Organizare Comunitara” este disponibila si online

 

Publicatia este destinata persoanelor care activeaza in sectorul ONG, dar si alesilor locali, aceia care vor sa se implice in via?a cetatenilor care i-au ales si le-au dat puterea de a decide pentru binele comunitatii. Aceasta prezinta principiile, tehnici si metode de organizare comunitara si exemple de astfel de demersuri care se afla in plina desfasurare in Bucuresti. 

 

Mihaela Carstea

Fisiere la download  Organizare comunitara