Au inceput cursurile la Centrul Digital pentru Femei din Gârcini!

1 septembrie 2021
Ne bucurăm să vă anunţăm că la Centrul Digital pentru Femei din Gârcini au început cursurile introductive în lumea digitală!
Primele 20 de fete si femei din Municipiul Săcele, vulnerabile din punct de vedere socio-economic beneficiază deja, de luni (30 august 2021) de cursuri gratuite care durează 20 de ore de instruire, la centrul nostru, în timpul cărora vor afla informații despre:
• cum pot utiliza internetul
• cum își pot ajuta copii la cursuri online
• cum pot asigura siguranța online a lor și a copiilor lor
• cum pot realiza un document și transmite o cerere prin email
• cum pot găsi un loc de muncă de încredere etc.
Scopul nostru este să oferim femeilor cunoştinţele şi instrumentele necesare pentru a fi mai puternice, mai sigure pe ele şi mai pregătite pentru a face față schimbării.
Dacă locuiești în Săcele şi vrei să înveți mai multe despre cum să folosești instrumentele digitale, ai peste 16 ani și o situație materială dificilă, te poți înscrie la Centrul Digital pentru Femei din Gârcini din curtea Școlii Generale nr. 5 sau pe email la apcbrasov@gmail.com. Avem locuri limitate.
Proiectul este finanțat de Fundatia Orange prin programul “Centrul Digital pentru Femei” şi este implementat de Asociatia pentru Parteneriat Comunitar Brasov alături de partenerii Școala Gimnazială nr.5 – Săcele şi Femeile se implica

You may also like...